Геника FERTILITY TEST®

FERTILITY TEST®  на „ГЕНИКА“ осигурява най-добрата възможна профилактика на генитални инфекции, свързани с безплодие. 

В случаите на безплодие и повтарящи се спонтанни аборти с неизвестна етиология, FERTILITY TEST® позволява да се установи директната бактериална и вирусна активност, която е свързана с развитие на инфекции, причиняващи инфертилитет.

 FERTILITY TEST®  е иновативен неинвазивен тест, създаден от „ГЕНИКА“, чиято цел е да предостави висок клас диагностично решение, съобразено с международните постижения в областта на репродуктивните проблеми. FERTILITY TEST® ще улесни пътя за успешна бременност, настъпила както по естетствен начин, така и след инвитро процедури. 

Неивазивно изследване за фертилитет

FERTILITY TEST®

Диагностичните решения на „ГЕНИКА“ за репродуктивното здраве спомагат за по-точното и персонално изясняване на инфекциозните причини за инфертилитет.

FERTILITY TEST® за НЕЯ

Неинвазивно изследване на ендометриума (маточната лигавица) за диагностициране на асимптоматични инфекции, които причиняват безплодие и ранни и повтарящи се спонтанни аборти. Позволява детекция на микроорганизми, свързани с развитие на инфекции, причиняващи инфертилитет в части от горния генитален тракт, които обикновено са недостъпни чрез класически тестове. Изследването покрива функционалния слой на ендометриума, директната бактериална и вирусна активност и имплантационния периметър на бъдещия ембрион. Извършва се върху няколко капки менструална кръв и представлява нов метод за детекция на безсимптомни инфекции в горен генитален тракт, които може да причинят безплодие при жените. 

FERTILITY TEST® за НЕГО

Позволява диагностициране на хронични, асимптоматични инфекции на генитално-уриналния тракт. Детектира инфекциозни причини за мъжки инфертилитет. Тестът открива и инфекциозна етиология с мъжки произход за ранни и повтарящи се спонтанни аборти. Извършва се върху проба от еякулат и представлява нов метод за откриване на безсимптомни инфекции в сперматозоидите, които може да причинят безплодие, както и ранни и повтарящи се спонтанни аборти, вследствие на инфектиране на ембриона от страна на бащата.

Живот с грижа за потомството

Приблизително 50% от случаите на проблеми, свързани със зачеване и износване на плода, се асоциират с наличие на генитални инфекции

FERTILITY TEST® превъзхожда конвенционалните диагностични тестове за оценка на репродуктивни несполуки с инфекциозна етиология

FERTILITY TEST®
ТЕСТЪТ, КОЙТО ОТКРИВА В ДЪЛБОЧИНА ПРОБЛЕМИ, СВЪРЗАНИ С РЕПРОДУКТИВНОТО ЗДРАВЕ

ДИАГНОСТИЧЕН ОБХВАТ НА ТЕСТА

Превенция и контрол на генитални инфекции
Навременната профилактика СЕГА ще предотврати репродуктивни неуспехи УТРЕ
Гениталните инфекции са много чести

Гениталните инфекции са толкова чести, че почти всеки мъж и всяка жена ще се зарази в даден момент от живота си. Гениталните инфекции се разпространяват чрез интимен контакт и в 90% от случаите протичат без симптоми. 

Нелекувани генитални инфекции може да причинят стерилитет

Без лечение, полово предаваните инфекции проникват в дълбочина в гениталната система, където предизвикват усложнения, водещи до безплодие. При жените, вземане на проба от тези горни генитални отдели (маточния ендометриум) обикновено изисква инвазивен подход (провеждане на ендометриална биопсия).  Поради неинвазивната си природа, FERTILITY TEST®  позволява диагностика на генитални вирусни и бактериални инфекции, населяващи ендометриума, без да се налагат инвазивни интервенции. Проба от менструална тъкан, отделена по време на менструация, е представителна за целия ендометриум.

Резултати от успешно лечение

Успешното лечение се свързва с по-висок процент на успех при опити за асистирана репродукция, по-добри шансове за естествена концепция и успешна бременност, по-малък риск от спонтанен аборт, подобряване на параметрите на еякулата.

Препоръки за използване на FERTILITY TEST®

Интегрирането на FERTILITY TEST® е препоръчително при рутинни гинекологични скринингови изследвания, за да се осигури цялостна диагностика и лечение на инфекцията, преди настъпването на сериозни странични ефекти от неоткрити инфекции. FERTILITY TEST®  е правилният избор и при диагностика на ендометрит и тазово-възпалителна болест (PID), олигоспермия, астеноспермия и тератоспермия, неизяснен стерилитет.

Съвременни лабораторни практики
Грижа за пациента

Мисията на отдела за диагностика на репродуктивни несполуки към лаборатория „ГЕНИКА“ е да предоставя актуална информация, медицински изследвания и научни данни, за да помага на хората да живеят по-безопасно и по-здравословно чрез превенция на гениталните инфекции и предизвиканите от тях усложнения. Конкретните цели на отдела са насърчаване на сексуалното здраве и първичната превенция на полово предаваните болести. Тестовете за амплификация на нуклеинови киселини (NAAT; PCR ) са най-добрата диагностична възможност за детекция на полово предавани инфекции. 

Разгледайте нашите тестове